اجرای طرح پایش میزان باقیماندهها در گوشت ماهیان سردابی لرستان
به گزارش ایلنا، مصطفی زبردست اظهار کرد: باتوجه به حجم گسترده پرورش ماهیان سردابی در لرستان به صورت استانی پیشرو نیاز است سلامت فراوردههای تولیدی این صنعت توسط اداره کل دامپزشکی لرستان به عنوان دستگاه تخصصی در مباحث سلامت جامعه بررسی و پایش شود. وی افزود: با توجه به هماهنگی به عمل آمده با سازمان
به گزارش ایلنا، مصطفی زبردست اظهار کرد: باتوجه به حجم گسترده پرورش ماهیان سردابی در لرستان به صورت استانی پیشرو نیاز است سلامت فراوردههای تولیدی این صنعت توسط اداره کل دامپزشکی لرستان به عنوان دستگاه تخصصی در مباحث سلامت جامعه بررسی و پایش شود.
وی افزود: با توجه به هماهنگی به عمل آمده با سازمان دامپزشکی کشور و مرکز تشخیص، آزمایشگاه و پژوهشهای کاربردی سازمان دامپزشکی کشور، از ابتدای خرداد ماه سالجاری ۲۰۰ مورد نمونهبرداری ماهی از سطح مزارع پرورش ماهی استان جمعآوری و به آزمایشگاه ارسال خواهد شد.
مدیرکل دامپزشکی لرستان بیان کرد: در این پایش میزان باقیمانده (سموم، آنتی بیوتیکها، فلزات سنگین و رنگهای ممنوعه مالاشیت گرین و …) بررسی و پایش میشود.
انتهای پیام/منبع:ایلنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰