کد خبر : 208706
تاریخ انتشار : شنبه 30 اردیبهشت 1402 - 20:24

اجرای طرح پایش میزان باقیمانده‌ها در گوشت ماهیان سردابی لرستان

اجرای طرح پایش میزان باقیمانده‌ها در گوشت ماهیان سردابی لرستان

به گزارش ایلنا، مصطفی زبردست اظهار کرد: باتوجه به حجم گسترده پرورش ماهیان سردابی در لرستان به صورت استانی پیشرو نیاز است سلامت فراورده‌های تولیدی این صنعت توسط اداره کل دامپزشکی لرستان به عنوان دستگاه تخصصی در مباحث سلامت جامعه بررسی و پایش شود. وی افزود: با توجه به هماهنگی به عمل آمده با سازمان

اجرای طرح پایش میزان باقیمانده‌ها در گوشت ماهیان سردابی لرستان

به گزارش ایلنا، مصطفی زبردست اظهار کرد: باتوجه به حجم گسترده پرورش ماهیان سردابی در لرستان به صورت استانی پیشرو نیاز است سلامت فراورده‌های تولیدی این صنعت توسط اداره کل دامپزشکی لرستان به عنوان دستگاه تخصصی در مباحث سلامت جامعه بررسی و پایش شود.

وی افزود: با توجه به هماهنگی به عمل آمده با سازمان دامپزشکی کشور و مرکز تشخیص، آزمایشگاه و پژوهش‌های کاربردی سازمان دامپزشکی کشور، از ابتدای خرداد ماه سالجاری ۲۰۰ مورد نمونه‌برداری ماهی از سطح مزارع پرورش ماهی استان جمع‌آوری و به آزمایشگاه ارسال خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان بیان کرد: در این پایش میزان باقیمانده (سموم، آنتی بیوتیک‌ها، فلزات سنگین و رنگ‌های ممنوعه مالاشیت گرین و …) بررسی و پایش می‌شود.

 

انتهای پیام/منبع:ایلنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دانلود آهنگ جدید

ثبت سفارش رپرتاژ خبری

توليد خودکار زيرنويس

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح