کد خبر : 206491
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 بهمن 1401 - 19:47

قزوین ؛ رتبه دوم مصرف الکل در کشور / افزایش ۱۴ درصدی دیابت در استان

قزوین ؛ رتبه دوم مصرف الکل در کشور / افزایش ۱۴ درصدی دیابت در استان

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، جلال رحمانی در نشست خبری که پیش از ظهر امروز به مناسبت سیزدهمین بسیج ملی آموزش تغذیه در سالن جلسات معاونت بهداشت برگزار شد، گفت: از زمان آغاز کرونا، شاهد افزایش چاقی و اضافه وزن در کشور و استان هستیم و در استان ۶۳ درصد افراد جامعه دارای اضافه

قزوین ؛ رتبه دوم مصرف الکل در کشور / افزایش 14 درصدی دیابت در استان

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، جلال رحمانی در نشست خبری که پیش از ظهر امروز به مناسبت سیزدهمین بسیج ملی آموزش تغذیه در سالن جلسات معاونت بهداشت برگزار شد، گفت: از زمان آغاز کرونا، شاهد افزایش چاقی و اضافه وزن در کشور و استان هستیم و در استان ۶۳ درصد افراد جامعه دارای اضافه وزن و چاقی هستند که بیشتر آن‌ها در حوزه اضافه وزن قرار دارند، در چاقی رتبه ۱۲ و در اضافه وزن با ۳۹.۴۷ درصد در رتبه هشتم کشور قرار داریم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین بیان کرد: ما به سمت رژیم غذایی ناسالم درحال پیش رفتن هستیم و در سبک زندگی هم کم تحرکی و استفاده از فست فودها شیوع پیدا کرده و باید برنامه منظم ورزشی داشته باشیم.

این مسئول افزود: پیشگیری و درمان چاقی فقط کاهش وزن نیست بلکه بهبود سلامت کلی اهمیت دارد، زیرا چاقی و اضافه وزن در ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر و قلبی و عروقی و سکته مغزی، دیابت و سایر موارد تاثیر بالایی دارد.

وی بیان کرد: کاهش جوش شیرین در دستور کار قرار دارد و در صورت استفاده با نانوایی‌ها برخورد می‌شود، زیرا مانع جذب آهن و کلیسم و کم خونی و کمبود آهن خواهد شد.

رحمانی گفت: متوسط مصرف قند و شکر استان ۶۶ گرم است که باید ۴۰ گرم باشد، متوسط روغن ۴۶ گرم است که باید ۳۵ گرم باشد، متوسط سبزیحات ۲۲۸ گرم است که باید ۳۰۰ گرم باشد، میوه ۲۱۲ گرم است که باید ۲۸۰ گرم باشد، مصرف شیر و لبنیات هم۱۹۰ گرم است که باید ۲۵۰ گرم باشد.

این مسئول عنوان کرد: ۵۶ درصد مردم استان دو واحد میوه استفاده می‌کنند و صرفا ۲۱ درصد مردم استان روزانه سه واحد سبزیجات را که مورد نیاز است را دریافت می‌کنند.

ابتلای بیش از یک‌هزار قزوینی به سرطان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین ادامه داد: میزان متوسط مصرف نمک ۱۰.۸ گرم است که باید به ۵ گرم کاهش پیدا کند و مصرف نمک و همینطور شکر در استان دو تا سه برابر مصرف مجاز است.

رحمانی اظهار کرد: در کم تحرکی از ۵۶ درصد به ۴۹.۶ درصد رسیدیم که بهبود پیدا کرده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین افزود: میزان مصرف سبزیجات از ۳۸.۵ به ۲۶.۲ درصد رسیده و در رتبه دوم قرار داریم، در مصرف میوه هم از ۴۶ به ۵۶ درصد رسیدیم که رتبه اول را داریم، البته ۴۴ درصد مردم استان میوه لازم را دریافت نمی‌کنند.

وی عنوان کرد: مصرف روزانه سیگار ما بالا است و رتبه اول کشور را داریم و از ۱۳ به ۱۵.۸ رسیده، البته میزان مصرف تنباکو از ۳۱.۴ به ۲۳.۶ کاهش پیدا کرده و رتبه ششم را دارا هستیم، در مصرف الکل هم رتبه دوم کشور را داریم.

این مسئول اظهار کرد: در حوزه سرطان براساس آخرین آمار منتشر شده که سال ۹۷ صورت گرفته در استان یک‌هزار و ۷۹۲ نفر دارای سرطان هستند و بیشترین نوع سرطان‌ها هم به ترتیب، پستان، کولورکتال، پوست، معده و پروستات است.

انتهای پیام/

منبع:ایلنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ثبت سفارش رپرتاژ خبری

توليد خودکار زيرنويس